Πληρωμές στο blogbags.gr

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι παρακάτω:

  • Εξόφληση με πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες/Masterpass: Στο ηλεκτρονικό, αλλά και στα φυσικά καταστήματα μας, μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, American Express έκδοσης όλων των τραπεζών. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  eCommerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  • Αντικαταβολή: Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται με την εταιρεία courrier που συνεργαζόμαστε. Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται με επιβάρυνση 2€ (συμπ. ΦΠΑ) ανά παραγγελία.
  • Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα: Παρέχεται δυνατότητα παραλαβής και εξόφλησης της παραγγελίας σας με μετρητά (ή με χρήση πιστωτικής κάρτας) απο τα καταστήματα της εταιρίας μας στο Ηράκλειο.